Flyga till Los Angeles

En resa till Los Angeles börjar med att du köper en flygbiljett. Du kan åka båt om du hellre vill det. Skillnaden i restid är ungefär en vecka. SAS flyger dagligen Arlanda-Chicago och därifrån flyger du vidare till Los Angeles med t.ex. United.

Flygbiljett
Du måste räkna med att få betala mellan 6 och 10,000 kr för en tur-och-retur-biljett, beroende på när på året du ska flyga och hur långt i förväg du kan boka. Detta varierar stort och vill du vara helt säker på att allting blir rätt, boka direkt på SAS.se (det du förlorar i ev. rabatt på prisjämförelsesajter har du igen i form av trygghet och kundservice skulle något gå snett).

Flygresan
Tid på flygplanet är ca 8 timmar för Sverige till Chicago. Kolla avgångarna efter en där du slipper mellanlanda i Köpenhamn. När du sitter på United-planet de sista 2,5 timmarna är du glad för varje minut som du tjänat in tidigare. Tänk på servicen, komforten och maten på planet inom USA kan vara sämre än på den långa resan. Ibland är planen mindre och inte lika moderna som de svenska.