Shopping i Los Angeles

Det spelar ingen roll hur många städer du varit och shoppat i tidigare. Hur många gallerior och butiker. Att shoppa i USA är en upplevelse för sig.

Beverly Hills är kantat med juveler, Dior och Armani. Lyx i all ära, men för oss vanliga människor, är steget innanför tröskeln till Gucci ganska långt borta. Vilken tur att det finns hundratals ställen att spendera pengar på!

Gillar man heldagar med shopping och fönstertittande, är det som himmelriket när man kliver in i en stor amerikansk galleria. Och även om shopping inte är din favoritsyssla, kan det hända att du blir överraskad.

Macy´s at Del Amo

Macy´s at Del Amo

TIPS
Har du planer att införskaffa något till dig själv eller familjen? Behöver du en ny jacka eller en sommarklänning? Spara pengarna och shoppa loss på semestern istället. Då får du en härlig shoppingupplevelse och en garderob som skiljer sig från alla andras.

Ta tid på dig och njut. Avsätt en heldag till att shoppa, så slipper du stressen. Det finns alltid någon stans att äta och maten är ofta billig. Glöm bara inte att ta med dig en vattenflaska. Att shoppa kan också vara en work-out!


Visa Los Angeles-resa på en större karta

Åk till gallerian redan på förmiddagen och gärna en vardag. Om man har tur, är det lugnt och stilla och det blir trångt först efter skolans och jobbets slut. Och då är troligtvis du så slut, att du vill hem och vila ändå…

Spana in South Bay Galleria i Redondo Beach: