Facebook-inköp: Marknadsför inlägg

Facebook är som Google. En dag finns något nytt och nästa dag inte. Nu har jag flera dagar i rad sett möjligheten att marknadsföra inlägg. Så jag köpte tjänsten.

Facebook Payment Receipt

Facebook Payment Receipt

Det är ganska dyrt att köpa marknadsföring av inlägg på Facebook. Jag kan tänka mig att priset är rörligt. Jag har inte satt mig in i det hela riktigt än. Vad jag däremot vet är att du måste ha minst 100 Gilla på din Page om du vill marknadsföra ett inlägg.

Jag marknadsförde ett inlägg på min privata profil, en länk till ett blogginlägg om sökmotoroptimering av video på webben.

Jag betalade 45 kronor, via PayPal, utan problem. Jag fick ett kvitto som inloggad på Facebook och i min inbox. Jag fick även ett kvitto från PayPal. Inga konstigheter. Nu ska vi se om mina vänner på Facebook blir irriterade på mig eller om detta ger många besökare till min blogg.