Slutdatumet för Blogg100 närmar sig

Bloggutmaningen #Blogg100 som fick den svenska bloggosfären att blomstra igen efter år i dvala under trycket från Twitter, börjar närma sig sitt slut. Fredrik Wass som var initiativtagare till Blogg100 säger i en Facebook-grupp att ett event för att fira slutet kommer att arrangeras.
Själv gav jag upp efter ett par veckor pga arbete och familj. Det tog drygt en månad och sen minskade jag min nikotinkonsumtion till en fjärdedel. Det tillsammans med mer tid för eget skapande har bidragit till att jag bloggar på utan dess like.

Vi säger till alla nybörjare att de ska blogga regelbundet och sprida ut sina publiceringar, att arbeta med förväntningar helt enkelt. Bloggläsaren förväntar sig kontinuitet och att få läsa högklassiga inlägg i lagom takt. Jag struntar helt i detta nu i vår och publicerar upp till 5 inlägg per dygn!

Blogg100 tycker jag har varit det bästa som hänt bloggosfären på flera år. Det är flera hundra bloggare som deltar. Fredrik Wass borde vinna något pris. Jag tror något företag kommer att ge Fredrik en blomma eller någe på den där festen.