Statistik är intressant och väldigt vanligt är att blogginlägg handlar om besöksstatistik. Här vill jag visa upp en annan form av statistik, nämligen antalet inmatade och publicerad ord, på min WordPress-blogg.

WordPress-tillägget som jag använde för att hämta data heter WP Word Count och även det inte uppdaterats på länge så fungerade det utan problem på WP 3.5.1. Jag aktiverade och kollade resultatsidan under Adminpanel. Där presenterades snabbt och tydligt statistik om min blogg avseende antal ord:

Bloggstatistik - Antal ord - BjornSennbrink.se

Bloggstatistik – Antal ord – BjornSennbrink.se

Jag har just nu 170 st publicerade blogginlägg och ca 100 sparade utkast (inlägg+sidor). Utkasten är till största delen påbörjade blogginlägg som ännu ej är redo för publicering.

Att jag har nästan 100 stycken beror på att jag varit väldigt aktiv med mitt bloggande de senaste månaderna. Jag har dock inte riktigt haft tiden att skriva om alla tankar till vettiga blogginlägg.

Ett ojämnt inflöde av WPjobb och ökad pappaledighet är två stora anledningen till floden av bloggutkast. Men mer än 73-tusen publicerade ord tycker jag ändå är helt okej.

Det som inte syns på bilden ovan är att antalet publicerade ord för maj 2013 ligger på drygt 7300. April 2013 publicerade jag 20,882 ord (464 ord per inlägg)!