Bli-pappa-bok: Coola pappor

Coola pappor-boken fick jag av mamma i julklapp och jag måste säga att det verkligen varit ett uppvaknande. Jag hade gått som i dvala under graviditeten, kanske för att jag inte kunde tro att det skulle lyckas och för att det faktiskt är förbenat svårt att föreställa sig hur det blir med ett barn.

Känd-från-TV Martin Melin har skrivit Coola pappor och även om jag inte delar samma livsöde som honom finns det mycket att känna igen i boken. Det som jag framförallt gillade var det kompromisslösa tonläget, något som jag tagit med mig till den här sajten. Vi män behöver inte alltid linda in saker, pang på är mycket mer effektivt, ärligt och träffande.

Boken finns bl.a. på Adlibris och läses med fördel en tid innan förlossningen eller varför inte ha den som e-bok om förlossningen blir långdragen (och du har din partners tillåtelse att tänka på annat än henne)?

Coola pappor är en bra pappabok som du kan läsa flera gånger. Först kanske innan innan förlossningen och sen en gång till om de saker som blir relevanta efterhand, saker som du inte kunde förutse skulle uppträda i ditt liv förrän senare.