Test av Diono Warm ’n Go

Diono Warm ’n Go är en makapär som du använder i bilen för att värma vällingflaskan. Fördelen med det är att du slipper ha med dig en termos innehållandes varmt vatten samt vällingpulver i en burk. Har du någon gång provat att blanda välling (eller gröt) i bilen vet du att det resulterar i spill.

Reseflaskvärmaren är tillverkad i ett elastiskt tyg som liknar det som du finner på armband och pannband. Inuti finns ett tunnare tyg som fungerar som en påse där du ska ställa nappflaskan. Produkten är tillverkad i Kina och kostar 150-199 kr beroende på var du handlar. Den kommer i en robust förpackning tillsammans med instruktioner på flera olika språk inklusive svenska.

Utifrån vad jag kan läsa mig till i instruktionshäftet så är hela produkten att ses som ett värmeelement. Det står t.ex. att tyget kan bli varmt vilket kanske inte är så konstigt om det nu finns någon slags värmeledande tråd inne i tyget. Det står att tyget tänjer sig så att det passar alla flaskor. Det senare är inte sant. En 1,5-liter PET-flaska passar inte i värmaren…

Unboxing av Diono Warm ’n Go:

Test av Diono Warm ’n Go i bilen
På resande fot med små barn är det mycket som ska packas ner i väskorna. Min erfarenhet av att blanda välling i bilen är sisådär och det blir alltid pulver på sätet eller spill med vatten. Flaskvärmaren som jag testat löser det problemet.

På själva hållaren sitter det ett snöre som gör att värmaren går att hänga upp på t.ex. ett vred på en bilradio. Det är ett elastiskt snöre så det går att kombinera lite som du vill. Vill du inte att värmaren ska hänga och dingla viker du det elastiska snöret så att värmaren sitter mer stadigt.

Uppvärmning, tidsåtgång: 5-10 minuter
Uppvärmning, resultat: Helt okej! Smaka av så att ditt barn inte bränner sig!

Om du är sugen på en portabel värmare av nappflaska kan du kolla in den närmare på http://www.mammashop.se/flaskvarmare-warm-n-go-sunshine-kids.html