För mig var det befriande skönt att få vara i Stockholm den gångna helgen, mest för att kunna bevista SSMX (Stockholm Social Media Exchange) på lördagen men även för att kunna ta nästa steg på jobbsidan.

När jag var i Stockholm för några veckor sen och körde en tvådagars workshop hos UN Women inför lanseringen av deras nya webbplats, snubblade jag över Vinterminglet och blev glad över att läsa om ett intressant event som inte kostade skjortan.

Min största behållning av SSMX var möjligheten att få träffa och tala med personer som jag tidigare enbart haft en relation med via våra respektive Twitter-konton. Riktigt trevligt redan kvällen innan när jag träffade Anders Sporring för första gången och lyckades få till en middag där jag slapp laga maten (hemma hos Kråke Lithander).

På jobbfronten innebar helgen att jag nu väl hemma åter fokuserar på att hjälpa Days in Sweden / STMS MEDIA AB bygga Sveriges bästa tjänst för B&B (Bed and Breakfast). Det egna projektet WPjobb.se får också sin beskärda del av min tid.