Sponsrade blogginlägg på BjornSennbrink.se

2017-09-03:
En del av blogginläggen på BjornSennbrink.se är sponsrade, de innehåller med andra ord betald marknadsföring. Detta är inget unikt för den här bloggen, det är en del av den “business” som omger bloggar i hela världen idag.

Sponsrade blogginlägg skiljs åt från icke-sponsrade genom att de inleds med en bild som länkar till den här sidan:

Att blogga är ett kall och samtidigt en lockelse. För en del finns det stora pengar att hämta genom att blogga om t.ex. ett företags varor. Andra kommer aldrig att tjäna pengar på sitt bloggande, och det kanske inte är deras främsta mål.

BjornSennbrink.se drivs under firman Sennbrink Kommunikation. Bloggen är en produkt, en tjänst för vem som helst att kostnadsfritt konsumera.

För att kunna hålla bloggen igång krävs ett domännamn, ett webbhotell och tid för att skriva. Allt detta måste finansieras för att kunna upprätthållas. Där kommer sponsrade blogginlägg in i bilden.

Vill du se ett sponsrat inlägg publicerat på Bjorn Sennbrink.se?
Dra ett mail till konsult@sennbrink.se och berätta vem du är, vilket företag du företräder och vilket ämne du vill att jag bloggar om. Jag bloggar inte om poker/casino eller liknande. Ett sponsrat inlägg på den här bloggen kostar från 2000 SEK + moms.