Idag är jag officiellt tillbaka på banan igen. Jag har varit “ledig” från 21 december förra året och det var först förra veckan som jag började webba igen på allvar.

Nytt i år är att jag måste minska mina telefontider, från hela dagar till några timmar varje förmiddag. Det är även på förmiddagarna som jag kan arbeta ostört eftersom jag på eftermiddagarna har hand min dotter. Min fru som skötte det tidigare, påbörjade en anställning för en månad sen.

Nytt på WP-fronten är att jag istället för att erbjuda webbprogrammering själv kommer att baka in det i hela mitt erbjudande. Jag titulerar mig som webbkonsult med betydelsen att jag är en leverantör över ett brett spektrum, att jag tar huvudansvar för ett företags webbnärvaro, samordnar, planerar, styr och coachar.

Det nya innebär att jag är i behov av fler kontakter med duktiga webbdesigners och webbprogrammerare. Jag har några stycken som jag utan tvekan kommer att anlita igen, men det behövs som sagt förstärkning på den här fronten. Duktiga SEO-leverantörer är också av intresse.

Så om du är en frilansare (med F-skatt) och har en portfolio samt viss vana av att vara underleverantör, hör av dig!