rekryteringJag som skriver heter Erik Bergman och jag gästar lite här för att nå ut till fler potentiella kollegor. Jag är VD för Catena Media, ett online marknadsföringsbolag baserat på Malta som framförallt riktar oss mot spelbranschen. Vi driver ett stort antal casinoportaler där de största är JohnSlots och MrBet.

I dagsläget är vi 28 personer men vi växer snabbt och vi letar alltid efter nya stjärnor som kan bli en del av vårt team. Under 2015 planerar vi att nå upp emot 50 personer som alla kan trivas och frodas här nere med Medelhavet kring knuten.

Vi siktar högt och är ett företag med lagom mycket startupkaos, lekfullhet och struktur. För dig som letar efter nya utmaningar och gärna vill varva vardagen med lite mer sol så är vi helt klart företaget för dig!

De rekryteringar som står närmast just nu är:
Två svenska skribenter med snabba fingrar och stark skrivarpassion
Ett PHP-geni med magiska kunskaper
En UX-designer som vill skapa sajter som sticker ut
En sys-admin med skills och struktur nog att hantera hundratals sajter

Efter att de här är på plats så finns det många roller kvar och fylla och ambitionen är att organisationen ska se ut såhär framöver.

organisation

På Catena Media tror vi hårt på frihet under ansvar och vi har ett ungt team som brinner för det dem gör. Vi ser oss som en familj som håller ihop i vått och tort samtidigt som vi siktar mot våra högt uppsatta mål och när dem nås så firar vi alla tillsammans.

Till stor del är vi ett svenskt team men vi har även glada familjemedlemmar från Norge, Finland, Malta, Storbritannien och Estland i gänget. Vill du vara med och uppleva äventyr och snabb tillväxt med oss så är det bara att klicka dig in på något av jobben eller skicka ett mail till oss på hr@catenamedia.com så tar vi det vidare den vägen!