Roliga saker – BjornSennbrink.se

Det som underhåller och förnöjer. Det som piggar upp och som gör livet värt att leva.

Oj vilken höst!

Tack för att just du läser den här bloggposten. BjornSennbrink.se har verkligen fått stå tillbaka det senaste halvåret. Det har hänt så mycket på flera plan att jag inte funnit tiden att blogga såsom jag gjort förr. Men nu kör vi!

Nu i slutet av november har jag återvänt till Örebro. Vi bor kvar i Nora fast jag gör numer mitt jobb från ett kontor i Örebro. Researrangören Contour Air AB, som jag levererat till de senaste åren och varit anställd hos i drygt ett år nu, gav mig möjligheten att kombinera jobb och företagande från samma plats. Det tackade jag ja till direkt.

Den förändringen av arbetsplats markerar ett slut på 1,5 års roll som hemma-man. Förr arbetade jag på kvällar fast när vi blev sex personer i familjen fungerade det inte längre. En fyrabarnspappa är trött. Varje kväll. Även om kreativiteten blomstrat hela dagen…

Läs mer

Racerbåtstävling i Nora 2017-07-15

F2 PowerBoat Racing in Nora, Sweden

För en motornörd som undertecknad var det med stor förtjusning som årets racerbåtstävling på Norasjön bevistades.

Lite halvdant marknadsfört inför flockades dock norabor och tillresta längs strandpromenaden i Nora för att kolla på båtarna.

Tävlingarna på Norasjön har anor från mitten av 1940-talet så något tillfälligt fenomen är detta då inte.

De kraftiga båtmotorerna i F2-klassen brummade så gåshud framkallades på åskådarna, som var en salig blandning av såväl män som kvinnor i alla åldrar.

Läs mer