PappaBlogg – BjornSennbrink.se

Björn om att vara trebarnspappa och allt relaterat till föräldrarollen.

Så här blir din relation till Försäkringskassan bättre eller fortsatt bra!

Försäkringskassan

Alla föräldrar har en relation till Försäkringskassan. En del har mestadels positiva erfarenheter, andra uttrycker irritation och ännu värre saker. Följ mina enkla tips så kommer din relation till Försäkringskassan att bli bättre eller förbli bra!

Det viktigaste och det här ska du lägga på minnet: Försäkringskassan må vara en myndighet men det är människor som arbetar där. Människor precis som du och jag. Glöm inte bort det.

Du kan vara hur arg som helst, stressad, irriterad efter en timma i telefonkö. Glöm inte bort att det är människor som du interagerar med.

När du ringer, se till att du har relativt lugnt omkring dig. Det kan vara lättare sagt än gjort. Jag vet själv hur det kan vara med småbarn hemma. När telefonnumret slagits är det lugnt. När det är din tur att tala har situationen ändrats.

Läs mer

Babyskydd till bilen: Akta Graco Logico S HP – Monteringsanvisning

Hej! Vad kul att du intresserar dig för Akta Graco Logico S HP. Här finner du en redigt bra beskrivning av babyskyddet i sig och kanske det viktigaste: Hur du ska göra för att spänna fast babyskyddet i bilen!

Akta Graco Logico S HP säljs i Sverige hösten 2017 för ca 1500 kr. Googla och du ska finna. Jollyroom säljer den för 1495 kr. Sen har du Blocket såklart, ett begagnat babyskydd i bra skick kan också fungera. Fast nytt känns såklart alltid bäst.

Akta Graco Logico S HP (4,4 kg | 58x67x56 cm) har en avtagbar klädsel som du kan tvätta i maskin. Väldigt smidigt när ditt barn kräkts. Kör klädseln i 30 grader.

Babyskyddet kom in i vår familj via mina föräldrar samma dag som vår nu äldsta dotter föddes. Jag var så orolig att de inte skulle hinna köpa innan förlossningen. Var det möjligen skrock om att inte köpa presenter till ännu ofödda barn, jag vet inte men till slut var den hos oss på BB.

Läs mer